Τάσος Καραμπατζός
  • Μαζί δημιουργήσαμε το μεγάλο «Καλλικρατικό» Δήμο, μαζί συνεχίζουμε
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός, η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΟΛΩΝ των πολιτών
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός: ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ - ΔΙΠΛ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

Γεννήθηκε στην Νάουσα το 1979. Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον της Αγγλίας, όπου και διακρίθηκε για τις μεταπτυχιακές του σπουδές (BengHonours, Mscwithdistinction). Υπηρέτησε την θητεία του στον Ελληνικό στρατό ως επίλεκτος αμφίβιος καταδρομέας στην Α' ΜΑΚ (Μοίρα αμφίβιων καταδρομών). Ζει και εργάζεται στην Νάουσα, ως ελεύθερος επαγγελματίας με ειδίκευση στην εκπόνηση Αρχιτεκτονικών, τοπογραφικών & στατικών μελετών. Παράλληλα είναι ενεργειακός επιθεωρητής κτιρίων ενώ εργάζεται και ως ελεγκτής δόμησης. Είναι άριστος χρήστης της τεχνολογίας και της εφαρμοσμένης μηχανικής. Χρησιμοποιεί τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής για τις μελέτες του, ενώ παράλληλα επιβλέπει και κατασκευάζει ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Είναι Μέλος του Τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδας, Ελεγκτής της ειδικής υπηρεσίας επιθεωρητών δόμησης, εγγεγραμμένος στο μητρώο Ενεργειακών επιθεωρητών, στο μητρώο εργοληπτικών επιχειρήσεων και στο Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών του υπουργείου υποδομών, μεταφορών και δικτύων.

Φίλος της μουσικής, υπήρξε μαθητής της φιλαρμονικής εταιρίας Νάουσας επί δεκαετίας, με συμμετοχές σε πανελλαδικές εκδηλώσεις. Είναι λάτρης των σπορ, κυρίως της ποδηλασίας, του ski, της πεζοπορίας, του raftingκαι των καταδύσεων.

ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Τάσος Καραμπατζός