Τάσος Καραμπατζός
  • Μαζί δημιουργήσαμε το μεγάλο «Καλλικρατικό» Δήμο, μαζί συνεχίζουμε
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός, η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΟΛΩΝ των πολιτών
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός: ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΘΩΜΑΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Ακουστική - Φυσική της Μουσικής. Κατέχει δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής, δίπλωμα Μονωδίας και Κλασικού τραγουδιού.  Xοράρχης της παιδικής χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας από το 2005 μέχρι το 2012,  ενώ  έχει τη θέση του πρωτοψάλτη στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά, έχοντας διαδεχθεί τον αείμνηστο πατέρα του Θεοδόσιο.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια  στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και έχει βοηθήσει σημαντικά, μεγάλο αριθμό μαθητών για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της χώρας.

Έχει διατελέσει   Αντιπρόεδρος του Κέντρου Αλληλεγγύης  του Δήμου Νάουσας, Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Λαππείου Γυμνασίου Νάουσας, μέλος σχολικών επιτροπών ενώ αποτελεί μέλος πολλών πολιτιστικών συλλόγων.  Έγγαμος  με τη γιατρό Βασιλική Μπόσκου, και πατέρας δυο παιδιών.

Είναι ο εκλεγμένος Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας με τη Δημοτική Ανανέωση την περίοδο 2011-2014. Στη διάρκεια της θητείας του, προγράμματα κοινωνικής στήριξης, με κυρίαρχο το Καλάθι Αλληλεγγύης και η δράση στήριξης άνεργων μητέρων «mom in action»,έχουν συμβάλει στην ανακούφιση ευπαθών ομάδων της πόλης, αλλά και του ευρύτερου Δήμου μας. . Επίσης, η οργάνωση διασύνδεσης νέων με Ευρωπαϊκές δράσεις καθώς και η προβολή της ιστορίας της πόλης μέσω επετειακών δράσεων και εκδηλώσεων, έχουν συμβάλει στην εξωστρέφεια και στην ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας της πόλης μας. Το σύνολο των προτάσεων και αποφάσεων του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, έχει οδηγήσει σε παρεμβάσεις που βελτιώνουν το κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης.  Συμμετέχει ως μέλος στην Κεντρική Ένωση Προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Ελλάδος, έχοντας ουσιαστικό ρόλο στην επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού, ενδυναμώνοντας παράλληλα  τις προσπάθειες για την καθιέρωση του θεσμού και του ρόλου  των Δημοτικών Κοινοτήτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΘΩΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Τάσος Καραμπατζός