Τάσος Καραμπατζός
  • Μαζί δημιουργήσαμε το μεγάλο «Καλλικρατικό» Δήμο, μαζί συνεχίζουμε
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός, η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΟΛΩΝ των πολιτών
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός: ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

Ο Γεώργιος Τριανταφύλλου γεννήθηκε  στις 8 Φεβρουαρίου 1979 στην Νάουσα, όπου  ζει και εργάζεται .  Είναι παντρεμένος  με την Ελένη Τζέπου και έχει μια κόρη.  

Κάτοχος διπλώματος Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης με την ειδικότητα του Εκπαιδευτή Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ).

Το 2007 απέκτησε με άριστα πιστοποιητικό εξειδίκευσης με θέμα την «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ›› του Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Τμήματος οικονομικών και κοινωνικών επιστημών.

Συνεχίζοντας την εκπαιδευτική του κατάρτιση ολοκλήρωσε το 2008 την «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2003/59/ΕΚ›› του Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Τμήματος οικονομικών και κοινωνικών επιστημών».

Παράλληλα, το 2008 συμμετείχε στην «Επιμόρφωση και κατάρτιση εκπαιδευτών στα θέματα πάρκων κυκλοφοριακής  αγωγής» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης: Υπουργείο μεταφορών και επικοινωνιών.

Από το 2003 μέχρι και σήμερα, διατηρεί Σχολή οδηγών στην οποία και εργάζεται ως Εκπαιδευτής θεωρητικής και πρακτικής  εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Τάσος Καραμπατζός