Τάσος Καραμπατζός
  • Μαζί δημιουργήσαμε το μεγάλο «Καλλικρατικό» Δήμο, μαζί συνεχίζουμε
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός, η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΟΛΩΝ των πολιτών
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός: ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1961 και ζει στη Νάουσα από το 1985. Γιος ανθρακωρύχων- κλωστοϋφαντουργών μεταναστών Βελγίου με καταγωγή από την Λάκκα Σουλίου Ηπείρου.

Παντρεμένος από το 1987 με την εκπαιδευτικό (δασκάλα- φυσικό) Λαφάρα Αναστασία με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Γιάννη και την Αφροδίτη.

Απόφοιτος της Νομικής του Α.Π.Θ., αφού υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, από το 1988 δικηγορεί στο Πρωτοδικείο της Βέροιας και υπήρξε δύο φορές εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας.

Δίδαξε νομικά μαθήματα στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας από της ιδρύσεώς της.

Εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος από το 1994 και έχει διατελέσει επί δημαρχίας Λιόλιου, αντιδήμαρχος Νάουσας- Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Νάουσας.

Υπήρξε αιρετός Γ.Γ. και Πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Νάουσας και ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης της Νάουσας το 2002.

Επίσης ιδρυτικό στέλεχος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ημαθίας και όμοια του Ναυταθλητικού Συλλόγου Ημαθίας.

Ιδρυτικό μέλος και επί χρόνια Γ. Γραμματέας της πολιτιστικής εταιρίας για τη μελέτη της ιστορίας της Νάουσας και περιοχής «Αριστοτέλης».

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του «ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ» και παλαιότερα έφορος Βόλεϊ στον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, έφορος Χάντμπολ στον Ζαφειράκη, έφορος γυναικείου Μπάσκετ και μέλος των διοικήσεων των συλλόγων αυτών.

Διετέλεσε Πρόεδρος της ΚΕΠΑΠ από το 2011 έως και το 2012 και σήμερα Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’ βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας.

 

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Τάσος Καραμπατζός