Τάσος Καραμπατζός
  • Μαζί δημιουργήσαμε το μεγάλο «Καλλικρατικό» Δήμο, μαζί συνεχίζουμε
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός, η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΟΛΩΝ των πολιτών
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός: ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

        Γεννήθηκε στην Νάουσα στις 19 Δεκεμβρίου 1981. Είναι γιος του Δημοσθένη και της Κυριακούλας και έχει έναν αδερφό, τον Νικόλαο Καραγιαννίδη. Είναι άγαμος και μόνιμος κάτοικος Αγγελοχωρίου Νάουσας.

         Σπούδασε στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Καβάλας στο Τμήμα Τεχνολογίας Πετρελαίου απ΄ όπου και αποφοίτησε το 2006 αριστεύοντας. Άσκησε την πρακτική του εργασία στο Γενικό Χημείο των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ.).

        Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στο Σώμα Εφοδιασμού και Μεταφόρων και αποστρατεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2007 με τον βαθμό του έφεδρου λοχία. 

         Τον Μάιο του 2007, προσελήφθη από την καινοτόμα στον τομέα των βιομηχανικών εγκαταστάσεων - μονώσεων εταιρεία G.E.S. INSULATIONS (μέλος του διεθνούς ομίλου εταιρειών VINCI), ελληνικών συμφερόντων, όπου και εργάστηκε έως το 2013 ως εργοδηγός, υπεύθυνος ασφαλείας και υπεύθυνος διασφάλισης ποιότητας σε έργα που έλαβαν χώρα σε Ολλανδία και Γερμανία (Southhookproject,Holland.Bayernoilproject,Germany. EONPowerplants, Datteln, Germany. GATEterminal, Holland).

        Ομιλεί τρεις ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Γερμανικά καθώς επίσης και Πορτογαλικά και είναι κάτοχος του  Πιστοποιητικού Γνώσεως Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

          Είναι λάτρης του αθλητισμού και ειδικότερα των ομαδικών αθλημάτων καθώς θεωρεί πως καλλιεργούν την συνεργασία και τον συναγωνισμό, κάνοντας τους ανθρώπους καλύτερους απέναντι στους συνανθρώπους τους. Επίσης, είναι υποστηρικτής και συνδράμει με την παρουσία του σε κάθε είδους εθελοντική προσπάθεια που έχει να κάνει είτε με την βοήθεια σε κάποιον συνάνθρωπό μας, είτε βοηθώντας στην συντήρηση της εικόνας του τόπου μας.

           Θέτοντας σε προτεραιότητα την οικογένεια και τον τόπο του, πήρε την απόφαση να επαναπατριστεί το 2013, θεωρώντας πως σε περιόδους όπως την σημερινή στην Ελλάδα, πρέπει όλοι να καταθέσουν ό,τι διαθέτουν σε θέληση, τεχνογνωσία και αποφασιστικότητα. Η πρόταση του Δήμαρχου της Νάουσας κ.Καραμπατζού έρχεται σαν χρυσή ευκαιρία προκειμένου να μπορέσει να μοιραστεί με τους συμπολίτες του τις γνώσεις που διαθέτει καθώς επίσης και τις εμπειρίες του από τον τρόπο διαχείρισης αυτοδιοικητικών θεμάτων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις οποίες έζησε.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Τάσος Καραμπατζός