Τάσος Καραμπατζός
  • Μαζί δημιουργήσαμε το μεγάλο «Καλλικρατικό» Δήμο, μαζί συνεχίζουμε
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός, η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΟΛΩΝ των πολιτών
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός: ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΙΑΤΡΟΣ- ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

Γεννήθηκε το 1974 και κατοικεί μόνιμα στην Νάουσα. Είναι το δεύτερο παιδί του Στέργιου Γιαννούλη και της Αναστασίας Κουλίτσα.

Τα μαθητικά του χρόνια φοίτησε διαδοχικά στο 5ο Δημοτικό, 3ο Γυμνάσιο και 2ο Γενικό Λύκειο Νάουσας. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1993-1999). Υπηρέτησε το Αγροτικό του στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Βέροιας (1999-2000) και το μεγαλύτερο μέρος της ειδικότητάς του στο Νοσοκομείο Νάουσας (2001-2005), διαδοχικά στην Χειρουργική και την Ορθοπαιδική Κλινική. Κατά το διάστημα αυτό διετέλεσε μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Νάουσας, ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των ειδικευομένων Ιατρών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Β΄ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς στο τέλος του 2007. Έλαβε τον τίτλο του Ορθοπαιδικού Χειρουργού στις αρχές του 2008 και έκτοτε ασκεί την Ιατρική ως ιδιώτης  Ιατρός στη Νάουσα. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης «Άσκηση και Υγεία» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Νάουσας με τον συνδυασμό του Δημάρχου Τάσου Καραμπατζού. Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, μέλος Επιτροπών του Δήμου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου Νάουσας.

Είναι παντρεμένος με την δικαστή Παναγιώτα Καραμήτρου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο αγόρια επτάμιση και έξι ετών.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Τάσος Καραμπατζός