Τάσος Καραμπατζός
  • Μαζί δημιουργήσαμε το μεγάλο «Καλλικρατικό» Δήμο, μαζί συνεχίζουμε
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός, η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΟΛΩΝ των πολιτών
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός: ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΗΛΩΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑΣΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

     Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

     Η "Δημοτική Ανανέωση" έδωσε έναν καθαρό αγώνα ως ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός συνδυασμός σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη Νάουσα. Σεβόμαστε την πλειοψηφία των δημοτών που ανέδειξε νέα Δημοτική Αρχή. Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για το αποτέλεσμα των εκλογών.

    Ευχαριστώ ολόψυχα όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και δηλώνω ότι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα ασκήσουμε το θεσμικό ρόλο μας με υπευθυνότητα, στηρίζοντας αποφάσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου μας και αντιδρώντας σε κάθε επιλογή η οποία θα στρέφεται κατά των συμπολιτών μας ή σε βάρος της δημοτικής περιουσίας.  

    Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας, τους φίλους, τους συνεργάτες, τους εθελοντές που υποστήριξαν τον έντιμο αγώνα μας και την οικογένειά μου για την ανεκτίμητη ηθική υποστήριξη.

    Μέχρι το τέλος της θητείας μας στις 31 Αυγούστου 2014, οι συνεργάτες μου και εγώ θα συνεχίσουμε να ασκούμε τα καθήκοντά μας με ευσυνειδησία και συνέπεια.  Στη νέα Δημοτική Αρχή εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.      

Με εκτίμηση

Τάσος Καραμπατζός

Δήμαρχος Νάουσας

Επικεφαλής Συνδυασμού "Δημοτική Ανανέωση"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Τάσος Καραμπατζός