Τάσος Καραμπατζός
  • Μαζί δημιουργήσαμε το μεγάλο «Καλλικρατικό» Δήμο, μαζί συνεχίζουμε
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός, η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΟΛΩΝ των πολιτών
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός: ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ: "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ"

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Το βράδυ της Κυριακής (18-5) μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων των Δημοτικών Εκλογών, από το Εκλογικό Κέντρο της "Δημοτικής Ανανέωσης" στη Νάουσα ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τάσος Καραμπατζός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

" Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δημοκράτες και δημοκράτισσες της Νάουσας.

Δώσαμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα όλο αυτό τον καιρό. Παλέψαμε για το καλύτερο του τόπου. Είπαμε από την αρχή, ότι οι εκλογές αυτές είναι διαφορετικές από κάθε άλλη φορά.

Ο λαός μας, έχει υποστεί τα τελευταία 4 χρόνια τα πάνδεινα από την Τρόικα, τα Μνημόνια και τις πολιτικές των κυβερνήσεων. Εμείς καταδικάσαμε με Αποφάσεις τού Δημοτικού Συμβουλίου όλα αυτά τα μέτρα κατά της Αυτοδιοίκησης και του λαού.

Σήμερα, ήταν η πρώτη Κυριακή των εκλογών. Ο Αγώνας συνεχίζεται και μάλιστα πιο δυναμικά, πιο εντατικά. Καλώ λοιπόν, όλους εσάς που μας στηρίξατε, τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τους φίλους της "Δημοτικής Ανανέωσης", καλώ όλες τις παραδοσιακές προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της Νάουσας και ολόκληρου του διευρυμένου Δήμου, σε συσπείρωση και συστράτευση. Ο τόπος πρέπει να διοικηθεί και θα διοικηθεί. Θα διοικηθεί από τις Δημοκρατικές Δυνάμεις. Από αύριο το πρωί λοιπόν, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ στο ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ. Τώρα, σπίτι-σπίτι, πόρτα-πόρτα.

Καλώ και όλους τους υποψηφίους των παρατάξεων "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" και "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον αγώνα τον καλό. Τον αγώνα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Τον αγώνα της ΝΑΟΥΣΑΣ".

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Τάσος Καραμπατζός