Τάσος Καραμπατζός
  • Μαζί δημιουργήσαμε το μεγάλο «Καλλικρατικό» Δήμο, μαζί συνεχίζουμε
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός, η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΟΛΩΝ των πολιτών
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός: ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΣ: "ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Με το μήνυμα της ενότητας ξεκίνησε από την Τρίτη (6-5) τις επισκέψεις-ομιλίες του ο υπ. Δήμαρχος Νάουσας κ. Τάσος Καραμπατζός στα Ανθέμια και την Ειρηνούπολη. Στις επισκέψεις του στα Πολλά Νερά, τα Λευκάδια, τη Μαρίνα, τον Κοπανό και τη Χαρίεσσα, ο κ. Καραμπατζός τονίζει την ανάγκη ενότητας και συνεργασίας στην κοινή προσπάθεια να αντιμετωπισθούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα.

Μιλώντας με ειλικρίνεια στους πολίτες τόνισε, ότι την περίοδο 2011-2014 έγινε το  ξεκίνημα για τη δημιουργία του ενιαίου Δήμου και μάλιστα μέσα από πολλές δυσκολίες, ότι η ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη σε όλο το διευρυμένο Δήμο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ήταν και παραμένει βασικός στόχος της "Δημοτικής Ανανέωσης". Σημείωσε ότι το 50% των κονδυλίων του ΕΣΠΑ που εξασφάλισε ο Δήμος, συνολικός προϋπολογισμός περίπου 20.0000.000 ευρώ, δόθηκαν για τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στους πεδινούς οικισμούς Ανθεμίων και Ειρηνούπολης, λέγοντας ότι  "για εμάς δεν υπάρχουν πόλη και χωριά, αυτή η διάκριση σε αστικό κέντρο και χωριά ανήκει στο παρελθόν. Όραμά μας είναι ο μεγάλος Δήμος μας ως ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΗ, από το Βέρμιο μέχρι τον κάμπο". Υπογράμμισε ότι, παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις στα πρώτα τρεισήμισι χρόνια, η δημοτική αρχή προσπάθησε και έδωσε ό,τι καλύτερο επιλύοντας μικρά και μεγάλα ζητήματα, λέγοντας "δεν τα κάναμε όλα, αλλά κάναμε αρκετά". Επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας και αλληλεγγύης, λέγοντας ότι στα δύσκολα χρόνια που ζούμε κανένας δεν μπορεί μόνος του να δώσει λύσεις, ότι προέχει ο διάλογος, η συναίνεση και η συμμετοχή όλων. Για τη νέα περίοδο 2015-2019, είπε, ότι έχοντας την εμπειρία, τη γνώση και την αποτελεσματικότητα, στόχος της "Δημοτικής Ανανέωσης" είναι η υλοποίηση χρήσιμων έργων προς όφελος όλων των πολιτών.

Οι πολίτες εκδηλώνουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στον κ. Καραμπατζό και τους υποψηφίους της "Δημοτικής Ανανέωσης", τους οποίους υποδέχονται με ιδιαίτερη θέρμη και συνομιλούν μαζί τους με αμεσότητα και ειλικρίνεια.  

Οι επισκέψεις-ομιλίες του κ. Καραμπατζού θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε όλο το διευρυμένο Δήμο και θα κορυφωθούν την ερχόμενη εβδομάδα με τις μεγάλες συγκεντρώσεις-κεντρικές ομιλίες, στο Αγγελοχώρι (Τετάρτη 14-5) και στον Κοπανό (15-5). 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Τάσος Καραμπατζός