Τάσος Καραμπατζός
  • Μαζί δημιουργήσαμε το μεγάλο «Καλλικρατικό» Δήμο, μαζί συνεχίζουμε
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός, η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΟΛΩΝ των πολιτών
  • Δημοτική Ανανέωση-Τάσος Καραμπατζός: ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

      Σε καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο της «Δημοτικής Ανανέωσης».

      Σκοπός του website είναι να σας παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένα το πρόγραμμα και τις θέσεις μας, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 18 Μαΐου.

      Προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για το έργο που υλοποιήσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου το διάστημα 2003-2014. Περιλαμβάνει επίσημα στοιχεία, αναλυτικές πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

      Η πρώτη θητεία μας, 2011-2014, στον "καλλικρατικό" Δήμο Νάουσας έχει ταυτιστεί με την έναρξη υλοποίησης μεγάλων έργων υποδομής, σημαντικές αποφάσεις, ουσιαστικές πρωτοβουλίες και αποτελεσματικές δράσεις σε όλους τους τομείς.

      Για τη νέα περίοδο 2015-2019 παρουσιάζονται οι θέσεις και το πρόγραμμα της δημοτικής μας παράταξης, το οποίο είναι οραματικό και φιλόδοξο. Είναι και ρεαλιστικό, γιατί λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες τού τόπου και των συμπολιτών μας, και εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές χρηματοδότησης αναπτυξιακών έργων από το Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης τη νέα προγραμματική περίοδο (Σ.Ε.Σ. 2014-2020, το νέο ΕΣΠΑ).

      Πιστεύουμε στην αξία και τη δύναμη του διαλόγου. Γι' αυτό θέλουμε και τη δική σου γνώμη σε ό,τι κρίνεις πως μπορεί να βοηθήσει την πρόοδο του τόπου μας, αλλά και σε ό,τι κρίνεις πως θα μας κάνει πιο αποτελεσματικούς και χρήσιμους για το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υπηρετούμε.

      Στην κρίσιμη καμπή που διέρχεται η χώρα και η περιοχή μας χρειάζεται κοινός αγώνας με τη συμμετοχή, το διάλογο, τη συναίνεση, τη συνεργασία και τον εθελοντισμό. Είναι οι αναγκαίοι όροι για τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής και το άνοιγμα νέων προοπτικών ανάπτυξης προς όφελος των πολιτών.

      Αυτόν τον αγώνα οι συνεργάτες μου και εγώ θα τον δώσουμε με Ήθος, Εντιμότητα και Συνέπεια έχοντας εμπειρία, δύναμη και όραμα για το Δήμο μας. Έναν Δήμο μεγάλο, ανθρώπινο, σύγχρονο και πολιτισμένο, που αξίζει ο ευλογημένος τόπος μας και η νέα γενιά.

 

Αναστάσιος Καραμπατζός

Δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Τάσος Καραμπατζός